miércoles, 8 de marzo de 2017

·AUDACITY

Desde fa aproximadament dos messos vam començar a fer tractaments d'audios amb el probrama audacity. A continuació us explicaré el procediment d'una de les meves pràctiques realitzades amb aquest programa:

-Primer de tot has de descarregar-te l'audacity i guardar-lo en Data D per no perder-lo, o bé descarregar-te la versió portàtil i guardar-lo en un USB.
-He triat la pràctica número 4, que consisitia en aplicar veus en un audio que ja haviem fet anteriorment. L'audio "base" on aplicarem la història amb les veus, era un  un àudio que reflectia les accions que duem a terme pels matins: llevar-nos, rentar-nos, esmorzar, sortir de casa,..
-Primer de tot has de grabar amb el teu company o companya el guió del qual havieu pensat parlar a la història. El que he fet jo amb el meu company és posar-nos en un ordinador l'audio amb els auriculars, i amb l'altre gravar-nos llegint el guió.
-Quan ja tenim els dos audios, haureu de silenciar les parts de l'audio de la conversació les quals ningú parla, ja que sinó s'escoltaran sorolls o veus de l'entorn.
-Un cop tenim ja nomès la conversació i la història sonora, sense altres sorolls, pujem una mica la intensitat de l'audio de les veus, per a que s'escolti millor.
-I un cop ho tenim acabat, exportem l'audio(amb l'ajuda de Lame).

Aquí deixo el meu exemple:

https://drive.google.com/file/d/0B773GfuiTKZoN2YwYTA1dXc5N3c/view?usp=sharing

No hay comentarios:

Publicar un comentario