miércoles, 30 de noviembre de 2016

·GIMP 6: Elaboració d'una imatge gif.

En aquesta pràctica hem aprés a crerar una imatge gif a partir de diferents fotografies d'una mateixa seqüència i, també, aplicarl-li un filtre i seguidament crear-ne un gif. 

-Exemple 1:

He agafat una imatge d'internet la qual ja hi estava muntada aquesta seqüència, pero al gimp he hagut de seguir uns passos per crear-la correctament:

1er: Obrim la imatge original i retallem(control x) la part de la fotografia que voldrem que sigui la primera seqüència en el gif resultant. En el meu cas, la que està més a l'esquerra.

2n: Retallem la part seleccionada del pas anterior en una altre capa(control V). Ho fem així amb les tres parts de la imatge original.











3er: anclem les capes, les ordenem i les ajustem com vulguem per a que quedi un gif bén presentat.

4rt: Exportem la imatge. Li possem un nom i, seguidament, la terminació  '.gif'. La guardem com a animació, un quadre per capa, bucle perpetu, i utilitzar el retard introduït més a dalt per a tots els quadres. I indiquem els milisegons que voldrem aplicar a la sequüència(400milisegons).






-Exemple 2:



En aquest cas, hem hagut de fer el mateix però aplicant-li un filtre a la imatge.

Obrim la fotografia original, la dupliquem i li apliquem un filtre. Jo he aplicat el de 'Mapa i miratge', i a mesura que anem duplicant les capes, anem pujant la intensitat del filtre(del nivell 1 fins al 10). Per últim, les ordenem i l'exportem.








No hay comentarios:

Publicar un comentario